Onze 15 winnaars van de zomeractie zijn bekend !

Deze zomer organiseerde bloemen Blavier een heuse bieractie samen met de brouwerij van Wilderen. Vooreerst kon je elke dag 2 flesjes bier van Wilderen met een aangepast glas winnen, en die winnaars werden elke dag via Facebook bekend gemaakt.

Maar we hadden nog een grote afsluiter: we geven nog enkele bierkoffers weg. Omdat de actie was ‘bedankt voor de 4,8 op Facebook’ hebben we voor elke 48 unieke deelnemers aan deze wedstrijd een extra bierkoffer voorzien. En zo komen we dan ook tot 15 bierkoffers die we hierbij weggeven. Hoe doen we dat? heel simpel: elke deelnemer mocht een cijfer tussen 0 en 999.999 doorgeven. We hebben al die inzendingen verzameld en dit is het moment ! Hieronder kan je Steven zien die het winnende getal zal trekken!

Op basis van dit winnende getal hebben we alle inzendingen qua cijfers goed bekeken, en hier zijn de 15 winnaars van een bierkoffer:

 1. Ann DEMEULENAERE
 2. Katty CRANINX
 3. Emilie BOLLEN
 4. Ludo SCREURS
 5. Liselotte CALSIUS
 6. Sophie VAN GRIEKEN
 7. Gunther DE LEEUW
 8. Natalie BOGAERTS
 9. Sofie FRANSIS
 10. julia BRIELS
 11. Hanne ULENS
 12. Guy MUNTERS
 13. Stijn DENEUKER
 14. Nele DE LEEUW
 15. Danielle VANHAELST

Proficiat aan deze winnaars … Zij mogen naar de winkel komen en hun bierkoffer staat op hun te wachten……

Niet gewonnen? Geen nood, hou onze facebookpagina en website in de gaten. We geven regelmatig boeketten weg en in November start onze grote EINDEJAARSACTIE …. bloemen Blavier, bloemen zoals jij wint !

15 winnaars van onze grote zomeractie winnen een bierkoffer van de brouwerij van Wilderen !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

2 + 13 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest