Winnaars 5 waardebonnen tijdens de OPENDEUR 26/11/2017 in Aulnenhof - Walshoutem

Zondag 26 november was bloemen Blavier één van de standhouders tijdens de Opendeurdag van Hostellerie Het Aulnenhof in Walshoutem (Landen). Ter gelegenheid hiervan organiseerden we een wedstrijd waarbij we 5 waardebonnen van 25euro elk onder de bezoekers verloten.

Deze ochtend heeft een onschuldige hand volgende 5 winnaars getrokken:

  • Frans ALLARD
  • Sofie MACHIELS
  • Jenny VAN RAEMDONCK
  • Wendy GILLARD
  • Angela VEREECKE

Ben jij 1 van de 5 winnaars? Proficiat ! Je mag vanaf nu naar de winkel komen en je waardebon ophalen en besteden aan bloemen, planten of sfeerartikelen bij bloemen Blavier.

Niet gewonnen? Kijk dan zeker in de mail die we je gestuurd hebben en ontdek onze 3 promoties ….

Alvast veel plezier hiermee,
Met fleurige groeten,
Steven

5 winnaars tijdens de Opendeurdag van Hostellerie Aulnenhof in Walshoutem

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest