Woensdag, een dagje voor de start van onze Openserres.

Alles wordt in gereedheid gebracht zodat u vanaf morgen zelf in onze serres kan komen kiezen. Ook al is het weer een spelbreker op dit moment, de lente en zomer komen eraan, dus het ideale moment om uw planten te komen kiezen.

Ongeveer alle planten staan in bloei, of vertonen toch de bloemen, zodat u al een goed idee heeft hoe de planten eruit zien…. Daarnaast hebben we gisteren een nieuwe lading potgrond ingedaan, zodat u onmiddellijk alles kan kopen bij uw specialist. En omdat u zelf in de serres kan rondlopen en bloemen kan kiezen, kan er eigenlijk niets meer mislopen. Voor de gezelligheid hebben we een lekkere cocktail voorzien en ook hebben we dit jaar weer ijs van Voerke Ijs voorzien, in verschillende smaken!

Kortom, wij staan gereed om u de volgende vier dagen te verwelkomen in Borlo en dit telkens tussen 09uur en 18uur, ook op de feestdag morgen EN zondag !

PS: Is Borlo voor u te ver? Morgen donderdag staan we ook op de plantenmarkt in Zoutleeuw.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest