Herfstvakantie, dus weer tijd voor een junior workshop. Maar liefst 40 inschrijvingen zorgde voor een nieuw record… Met alle materialen voorhandig ging Steven op donderdag 03 november de uitdaging aan om 40 bloemstukken te coachen door evenveel juniors. Het hoeft niet te verbazen dat het een dolle en drukke bende was, maar iedereen amuseerde zich volop. We gingen voor een bloemenmandje waar iedereen zijn eigen assortiment bloemen mocht kiezen en verwerken. Een mix van gekende en nieuwe gezichten van alle leeftijden zorgde voor een warme namiddag, die afgesloten werd met koeken, snoep en frisdrank. De fotoreportage spreekt boekdelen dat dit weer een geslaagde namiddag was …..

[FAGP id=27133]

2019

Donderdag 11 APRIL
(eerste week van de Paasvakantie)

All-in 15,00 euro
telkens van 14u tot 17u
Inschrijven VERPLICHT

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

4 + 9 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest