Win 1 van 48 bierpakketten van Wilderen

REVIEW 4,8 op 5 op FACEBOOK – Deze week werd het team van bloemen Blavier beloond met een 4,8/5 op de reviews op hun facebookpagina https://www.facebook.com/bloemenblavier. Na de verkiezing tot klantvriendelijkste handelaar in Gingelom voor 2015 en 2016 is het leuk te merken dat jullie onze dagelijkse inspanningen kunnen waarderen. Temeer daar meer dan 80 reviews een 5op5 geven, het maximum dat mogelijk is.

Om jullie allemaal te bedanken voor deze hoge score hebben we een leuke zomeractie op touw gezet: 48 bierpakketten voor een 4,8.
Samen met onze vrienden van de brouwerij van Wilderen hebben we 48 bierpakketten samengesteld van 2 flesjes en een aangepast glas. Als je wint, dan heb je de keuze uit Wilderen Goud, Wilderen Kriek, Wilderen Kanunnik en de Cuvée Clarisse (zolang de voorraad strekt natuurlijk). We voegen daar telkens ook een cadeaubon van 10% bij bloemen Blavier bij, zodat je deze zomer dubbel wordt verwend.

Maar daar stoppen we niet bij ! Op het einde van de zomer, op 31/08 verloten we ook nog een goed gevulde bierkoffer …..
Hoe kan je deze winnen? Heel simpel: op 31/08 zal Steven een cijfer trekken tussen 1 en 999.999. Wie daar het korste bij is, die wint de koffer ….

En nog is het niet gedaan ….. Voor elke 48 deelnemers die meedoen deze zomer, geven we een extra koffer weg … Dus als er 48 personen deelnemen, dan zijn het 2 koffers in totaal. Bij 96 worden er dat dan 3, enz …..

Deze wedstrijd staat open voor iedereen, klant of (nog) niet, facebookvolger of niet ….. We willen gewoon jullie zo bedanken en samen met jullie op onze en jullie gezondheid klinken …. immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij geniet !

Als je op de afbeelding hiernaast klikt, dan word je doorverbonden met het wedstrijdformulier en kan je deelnemen.
En als je even geduld hebt daarna, dan hebben we nog iets extra voor je ….. dus veel succes !

 

Wij gaan nu verder werken om te groeien naar een 4,9/5 op https://www.facebook.com/pg/Bloemenblavier/reviews

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 9 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest