Allerheiligen 2012 nadert … Vanaf woensdag 10/10 kan u bij ons terecht voor alle bestellingen.

We hebben goed naar de opmerkingen van vorig jaar geluisterd, en we gaan nog een stapje verder dan vroeger … Even toelichten:

  • We waren vorig jaar zeer snel uitverkocht qua Potchrysanten. Daarom dat we dit jaar 20% meer hebben ingekocht, en dat er nu meer dan 1400 potchrysanten in onze serres gekweekt worden. Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer 3 formaten en 8 kleuren, zodat u een ruime keuze heeft
  • De plantenschalen waren vorig jaar een onverhoopt succes. Dit jaar hebben we door goed selectioneren en kiezen een groter gamma tegen dezelfde prijzen. Reeds vanaf 12 euro kan u bij ons terecht voor een plantenschaal die bestand is tegen het gure weer …. En tegelijk toch zeer kleurrijk door de gebruikte planten. Ook hebben we dit jaar een hele mooie afwerking met mos, zodat uw plantenschaal gewoon ‘AF’ is.
  • Onze oude vertrouwde modellen met Suzybollen zullen zeker en vast ook de nodige aandacht krijgen: We hebben dit jaar niet alleen de gele suzybollen, maar voor de eerste keer ook witte suzybollen. Allemaal zelfgekweekt, en met het zonnetje op dit moment zullen ze gewoon perfect zijn en zeker opvallen op het kerkhof. Samen met onze eigengekweekte snijchryanten zullen het prachtige modellen zijn EN tegen dezelfde prijzen als vorig jaar. Niet evident als u weet dat alles altijd duurder wordt, wel bij Bloemen Blavier blijven de stukken met SUZYbollen ook dit jaar tegen dezelfde prijs !
  • Qua grafwerk modellen hebben we met een team 2 weken zitten knutselen, en kunnen we nu een gamma van grafwerk voorstellen vanaf 19,95euro tot 69,95euro, met een bonte combinatie van modern en klassiek.
  • Ook populair vorig jaar waren de columbariumstukken voor urnen, die staan ook weer gereed

Al deze stukken kan u vanaf 10/10 komen bestellen. Vermits we heel veel zelf kweken kan u ook nog ter plekke een keuze van kleur maken. Ook voor speciale stukken kan u steeds bij ons terecht, want die zullen we ook nog maken op aanvraag en volgens budget.

U ziet het, ook voor Allerheiligen 2012 moet u maar op 1 plaats zijn, Bloemen Blavier neemt uw bestellingen op vanaf 10/10 en u kan tot 31/10 bij ons in de winkel terecht ! Samen met ons uniek systeem om iedereen de dagen voor Allerheiligen snel en gemakkelijk zijn stukken te laten afhalen

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest