allerheiligen2016-bloemenblavier-gingelom

Het lijkt nog ver, maar wij zijn al volop bezig aan de voorbereidingen van Allerheiligen. Net als de vorige jaren zullen we u weer uitgebreid kunnen verder helpen voor Allerheiligen:

  • kom uw chrysanten bestellen bij uw lokale specialist. Dit jaar voorzien we wederom een voorraad van meer dan 1200 chrysanten in verschillende kleuren en maten. In tegenstelling tot vorig jaar komen de chrysanten nu wel weer ruim op tijd binnen zodat ze dit jaar weer bij ons kunnen verder groeien. We hebben vorig jaar gemerkt dat als we dit niet doen, dat we dan teveel afhankelijk zijn van de kweker. Als we ze in onze eigen serres laten groeien, dan kunnen we gepast bijsturen en zorgen dat ze ideaal in de bloem zijn op Allerheiligen
  • Vorig jaar hebben we onze voorbeeldstukken voor de eerste keer in onze binnenserre getoond in plaats van in de winkel, en dit was een enorm succes. Vorig jaar hadden we maar liefst 30 stukken die u kon aanschouwen. Dit jaar doen we nog straffer: we maken een leuke mix van de toppers van vorig jaar en daarnaast komen er weer een hoop nieuwe modellen bij, zowel klassiek als modern. En zoals altijd kan u bij ons per model ook nog de kleuren van een aantal bloemen kiezen, zodat we volledig een stuk op uw smaak en budget kunnen maken. Wist u trouwens dat wij enkele basisgrafstukken van 20 euro hebben? Bij ons moet Allerheiligen niet duur zijn !
  • U kan natuurlijk ook opteren voor een grafstuk a-la-carte. Steven is ondertussen uitgegroeid tot een specialist in grafwerk, en het kan goed zijn dat u uw smaak niet kan vinden in de voorbeeldstukken? Geen probleem, Steven noteert secuur wat uw wensen zijn en maakt een uniek stuk. En plus, als u uw eigen ondergrond wil (her)gebruiken, dan is dat geen enkel probleem. Breng die gerust mee en Steven gaat er mee aan de slag.

Naast al dit positief nieuws is er toch ook een beetje slecht nieuws: wij zijn definitief gestopt met de kweek van onze eigen connies. De laatste jaren was deze kweek nog een beetje haalbaar qua arbeidslast, maar de winkel groeit zo fel dat we er dit niet meer bij kunnen doen. We zorgen voor een goed alternatief zodat u uw stukken met connies zeker nog bij ons kan bestellen …..

We heten u dan vanaf 08 oktober welkom op onze binnenkoer en staan u met raad en daad tewoord zodat u ook dit jaar weer het nodige kan doen voor Allerheiligen.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest