Gisterenavond vrijdag 16 januari waren we uitgenodigd in Montenaken om de opening van een nieuw funerarium te vieren. Begrafenissen Deldime opende na Hannuit en Wasseiges zijn eerste funerarium in Wallonie. En omdat er na het stoppen van begrafenissen Wauters in Montenaken geen begrafenisondernemer meer was, heeft hij deze deelgemeente van Gingelom uitgekozen.

Op voorhand hadden we reeds enkele bloemstukken mogen leveren, en in de avonduren zakten we dus af naar de Langstraat om daar de officiiele opening mee te maken. In een gemoedelijke en huiselijke sfeer heeft het funerarium twee begroetingskamers die stijlvol ingevuld kunnen worden en is er een grote receptie- en ontvangstruimte voorzien, allemaal met de moderne snufjes van TV’s en monitoren.

We kregen een persoonlijke tour voor en achter de schermen en waren onder de indruk van de professionele aanpak en toch de huiselijke uitstraling van dit nieuwe funerarium dat zeker een aanwinst voor Gingelom en omgeving is.

Wij nemen vanaf nu natuurlijk ook dit funerarium op in onze uitgebreide lijst van begrafenisondernemers waar wij 7dagen per week gratis leveren met grafwerk volgens uw smaak en budget. Voor een volledige lijst van plaatsen waar we leveren kan u gemakkelijk doorsurfen naar onze webpagina over rouwwerk en begrafenisondernemers

Voor de afwezigen en/of geĂ¯nteresseerden kan u hier onze fotoreportage ontdekken die zeker een goede indruk kan geven van het nieuwe funerarium van begrafenissen Deldime in Montenaken

[FAGP id=27506]

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 5 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest