Beste klant,

u heeft het waarschijnlijk ook gemerkt: de laatste dagen is het even stil geweest rond de zomeractie rond de bierpakketten van Wilderen. Wel, we hadden een technisch probleem dat ons even heeft bezig gehouden ….
We zijn vorige week naar een nieuwe webhostingfirma verhuist die onze sites nog sneller maakt, maar die niet alle info meegenomen heeft tijdens de verhuis. Gevolg is dat onze wedstrijden op dit platform niet meer werkten …

We hebben een paar pogingen gedaan om dit recht te trekken en dat is ons eindelijk gelukt ….. Dus vanaf nu kan u allemaal terug meespelen …. Wat moet u weten:

  • alle gegevens van de 1e fase zijn goed bewaard gebleven, dus die hebben we allemaal
  • U kan vanaf nu terug meespelen via deze link http://upvir.al/33995/lp33995
  • het hele systeem is terug actief, dus ook de kansen om meer personen aan te brengen.
  • Zat u al aan het maximum aantal kansen, dan bent u blij te weten dat we de tellers terug op 0 hebben gezet, dus kan u terug meespelen ….

Morgen donderdag maken we dus een hoop winnaars bekend en dan zijn we terug vertrokken voor de dagelijkse trekking.

We hadden in de 1e ronde reeds meer dan 300 deelnemers, dus dat wil ook zeggen dat we ondertussen reeds 8 bierkoffers gereserveerd hebben voor het eindspel …. Ondertussen weet je dat we voor elke 48 deelnemers een extra pakket gaan uitdelen, dus deze 2e ronde is daar ook goed nieuws voor …

Alvast veel speelplezier !
het team van bloemen Blavier !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

11 + 1 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest