bloemen Blavier gesloten op maandag deze zomer

in juli en augustus blazen we op maandag uit en laden we onze batterijen op voor het najaar !

Beste klanten,

de Zomervakantie komt eraan … Ongetwijfeld heb je ook uitgekeken naar zon, rust en vakantie …. Dit jaar gaan we ook iets meer proberen rusten en daarom sluiten we op maandag in de maanden juli en augustus de deuren. Dat geeft het hele team de kans om de batterijen op te laden zodat we vanaf dinsdag 13uur Gingelom en omgeving weer met verse bloemencreaties kunnen verwennen.

Wat houdt dit praktisch in:

  • De winkel sluit in de zomermaanden op zondag om 13uur en zal terug openen op dinsdag om 13uur. Leveringen op maandag zullen normaal gezien niet gebeuren.
  • Onze webshop blijft natuurlijk elke dag gewoon open. Voor dringende bestellingen kan je zeker daar terecht.
  • We lezen regelmatig de mails die op steven@bloemenblavier aankomen, maar we kunnen op maandag niet 100% garanderen dat we daar snel op antwoorden ….
  • Telefoons op 011/88.21.80 zullen op maandag doorverbonden worden naar ons antwoordapparaat en op dinsdag zullen we deze beluisteren
  • Berichten via Facebook en Whatsapp zullen we zo goed mogelijk opvolgen, maar het kan tot dinsdag duren eer je een antwoord hebt.
  • je kan ook zonder problemen het contactformulier op de website invullen. Deze worden ook naar onze mailbox gestuurd om op te volgen.

in DRINGENDE gevallen raden we aan om een mail te sturen naar steven@bloemenblavier.be. Deze lezen we zeer regelmatig, ook op maandag en als het effectief dringend is, dan zullen we in overleg bekijken wat er mogelijk is.

Deze regeling gaat in vanaf maandag 25/06/2018.

Dan rest er ons alleen nog om je ook een goede vakantie te wensen en hopen we dat je ook van deze zomer kan genieten …. natuurlijk met een bloemencreatie van bloemen Blavier … Immers, bloemen Blavier, bloemen zoals je deze zomer geniet !

 

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

bloemen Blavier rust deze zomer uit en sluit op maandag.

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest