Bloemen Blavier, op meer dan 1 manier een ‘groene onderneming’.

Als we zeggen dat we een groene onderneming zijn, dan denkt u natuurlijk onmiddellijk aan de bloemen en planten in ons bedrijf. Dat klopt, maar daarnaast willen we ook een ‘groene onderneming’ zijn op een ander vlak. Wij geloven enorm in hernieuwbare energie en willen daar ons steentje bijdragen.

Zo hebben we heel bewust gekozen voor 100% groene electriciteit van Lampiris, maar sinds deze maand doen we daar nog een extra bijdrage. Bloemen Blavier is immers aandeelhouder geworden van ‘Limburg wind cvba’.

De doelstellingen van Limburg wind cvba zijn de werving van coöperatief kapitaal voor investeringen in vennootschappen actief in de sector van de hernieuwbare energie en het promoten van die hernieuwbare energie. Limburg wind cvba wil hierbij zoveel mogelijk burgers betrekken die elk een welomschreven en beperkte inbreng kunnen doen, en die betrokken worden bij de verdere activiteiten van en dienstverlening door de coöperatie.

Op die manier wil Limburg wind cvba burgers de kans geven een bijdrage te leveren aan de realisatie van een duurzame en CO2-neutrale omgeving.
Bloemen Blavier draagt zijn steentje bij aan een groenere wereld, waar er plaats is voor bloemen en planten !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest