De meimaand breekt aan, een drukke maand voor de boeg ..

Met het goede weer zijn al onze zelfgekweekte planten volop in de bloei, dus zijn we verheugd op dit moment al een heleboel klanten te mogen verwelkomen die onze planten willen aankopen. We zijn blij met de positieve reacties die we krijgen over de kwaliteit, zowel over de klassiekers zoals onze geraniums, maar ook onze nieuwe kweken zoals de hosta’s en en de Alstroemeria planten.

Natuurlijk hebben we als uw favoriete bloemenwinkel ook de nodige meiklokjes in de aanbieding op zondag. Spring dus zeker binnen tussen 09uur en 13uur. Want waar anders dan uw bloemenwinkel kan u de TOpkwaliteit van meiklokjes garanderen…

Naast een druk weekend in de winkel gaan we dit weekend ook weer op verplaatsing:

– zaterdag 30 april staan we tussen 10uur en 17uur in de buurt van Leuven, op de Plantendag van de Sint-Pietersschool in Korbeek-Lo. We brengen daar een grote keuze van onze eigengekweekte planten mee, zodat u daar ter plekke de nodige aankopen kan doen. Voor vele vroegere klanten van Steven zal het een genoegen zijn om hem in de namiddag daar terug te zien;

– Zondag gaan we de andere kant op, en trekken we naar Bokrijk voor de Radio 2 Plantendag. Met 200 standhouders en tot 30.000 bezoekers zal het wel een grote overrompeling zijn, maar we willen ook daar ons beste beentje voorzetten tussen 07uur en 18uur.

Steven en zijn team hopen u daarom ook dit weekend te mogen begroeten, ofwel in de winkel ofwel ‘op verplaatsing’ !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest