Bloemen Blavier is een bloemenwinkel (& eigen plantenkwekerij) in Borlo (deelgemeente van Gingelom) in volle expansie. Wij zijn nu op zoek naar een nieuwe collega om het huidige team van 3 floristen te ondersteunen in drukke periodes. Je werkt achter de schermen en maakt handgebonden boeketten en unieke bloemstukken voor de winkel en de bestellingen.

Afhankelijk van je niveau en ervaring wordt je eventueel ook ingeschakeld om mee te werken aan het verwerken van bloemen tot boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden, zoals huwelijken, begrafenissen, recepties, versieren van zalen met decoratie, enz waar je helemaal je creativiteit mag op loslaten.

Verwacht:

Wij zijn op zoek naar een creatief en gemotiveerd persoon. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent gepassioneerd door bloemen in alle facetten.

Zelfstandig & stressbestendig kunnen werken schrikt u niet af ! Afhankelijk van de periode werkt U ook op zaterdag, zon- & feestdagen.

We willen je graag eventueel inschakelen tijdens volgende periodes:

  • Valentijnperiode (14 februari)
  • Periode voor Palmzondag & Pasen
  • Periode rond Moederdag in mei
  • Onze opendeurdagen in mei (na de ijsheiligen)
  • Periode voor Allerheiligen
  • Kerst- en Nieuwjaarsperiode

We verwachten dat met onze groei in de volgende jaren deze periodes nog verder zullen uitbreiden. Ook bij speciale events (inkleding beurzen, ….) waar we hulp kunnen gebruiken, kan je aangesproken worden als aanvulling op het huidige team.

Verwacht:

Met je groene vingers heb je al wat ervaring in het maken van boeketten en bloemstukken of je bent een schoolverlater in de richting florist (ook volwassenonderwijs). Je hebt eventueel al een andere job maar je wil/kan je vrijmaken om ons te helpen op deze drukke momenten.

Je werkt achter de schermen, we verwachten dus niet dat je in de winkel meewerkt. We staan ondertussen bekend in de regio voor onze grote keuze aan unieke bloemstukken en boeketten, ook tijdens drukke periodes. Het huidige team staat dan in de winkel en daarom dat we iemand extra willen inschakelen die alleen met het maken van boeketten en bloemstukken bezig is.

Vereiste studies:

» Geen specifieke studievereisten maar wel ervaring in het maken van bloemstukken en boeketten
Talenkennis: NEDERLANDS of FRANS (goed)
Werkervaring: ervaring vereist

Biedt:

Contract van seizoensarbeid met plukkaart volgens het 65-dagen systeem. Andere mogelijkheden tot samenwerking zijn bespreekbaar.
Tijdregeling: Af te spreken volgens noodzaak
Markt-conform loon volgens de wettelijke barema’s en je niveau van ervaring.

Je komt terecht in een familiebedrijf waar we onze medewerkers nog echt waarderen. Die uitstraling geven we ook aan onze klanten waardoor ons bedrijf elke dag opnieuw het beste voor zijn klanten doet.

Heb je interesse, aarzel dan niet om ons te contacteren:

Bloemen Blavier (Blakin BVBA)
Thewitstraat 18 A
3891 BORLO
BELGIE
E-mail t.a.v Steven Blavier – Email: steven@bloemenblavier.be
Telefonisch contact opnemen met Steven Blavier op het nummer 011 88 21 80
Persoonlijk aanbieden bij Steven Blavier in de winkel

 

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest