bloemen Blavier neemt enkele dagen verlof in januari en februari 2018

Na het drukke najaar (Allerheiligen en de feestdagen) gaan we even een versnelling lager bij bloemen Blavier. Om onze batterijen voor 2018 voldoende op te laden en even tijd te steken in een aantal nieuwe projecten gaan we de maandagen van januari en het begin van februari gesloten blijven. Leveringen op die dagen zullen ook niet mogelijk zijn, maar we zijn natuurlijk alle andere dagen van de week beschikbaar voor uw bloemenwensen.

We zullen dan ook gesloten zijn op volgende data:

  • dinsdag 02/01
  • maandag 08/01
  • maandag 15/01
  • maandag 22/01
  • maandag 29/01
  • maandag 05/02
  • maandag 12/02 (Carnaval Sint-Truiden)

Dat laat ons toe om vanaf 13/02 er weer volop in te vliegen en de lente 2018 welkom te heten met opgeladen batterijen en enkele nieuwe ideeën ….. Alvast bedankt om hier rekening mee  te houden.

PS: dringende bestellingen voor begrafenissen kunnen altijd via email op steven@bloemenblavier.be gestuurd worden waarna we deze samen met u zullen evalueren of die op maandag nog uitgevoerd kunnen worden.

Steven en het team van bloemen Blavier.

bloemen Blavier neemt enkele maandagen verlof in januari en februari 2018

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

12 + 11 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest