Welkom in onze Storesquare webshop

Koop gemakkelijk uit onze Fidrio collectie

bloemen Blavier, dé referentie van Gingelom en omgeving voor bloemen en planten, maakt het vanaf nu voor u als (toekomstige) klant nog gemakkelijker om vanuit uw zetel u in de bloemen en decoratie te zetten ….

Vanaf vandaag kan u immers via onze Storesquare webshop grasduinen in onze exclusieve reeksen van decoratie en onmiddellijk deze aankopen. Wij zijn daarvoor in zee gegaan met Storesquare, die sterk op weg zijn om de Belgische referentie te worden qua webshops.

Het grote voordeel voor u als klant is dat u rechtstreeks kan kennismaken met onze collecties en deze zeer eenvoudig kan aanschaffen. met de verschillende betalingsmethodes die voorhanden zijn, kan u snel afrekenen. Wij krijgen dan de bestelling binnen en zorgen dat die zo snel mogelijk bij u thuis geraakt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om zelf naar de winkel te komen en deze af te halen.

We lanceren onze Storesquare webshop met de collecties van de Pomme-Pidou spaarpotten en de voorjaarscollecties van Fidrio. Stelselmatig zullen we meer en meer artikelen online zetten zodat u steeds verrast kan worden door ons aanbod …

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog onze gespecialiseerde bloemenwebshop op http://webshop.bloemenblavier.be die bij Moederdag een vliegende start heeft genomen en waar we binnen enkele dagen een nieuwe campagne rond lanceren. Het team van bloemen Blavier is verheugd om te merken dat onze nieuwe initiatieven om u volgens wu wensen in de bloemen te zetten, aanslaat en we zullen dus hier nog verder in blijven investeren … immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent ….

 

 

[iframe src="https://storesquare.be/winkel/bloemen-blavier?chromeless=1" width="100%" height="4700"]

Neem contact met ons op via dit contactformulier

13 + 5 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest