HaspengouwSwingt2014

Na de succesvolle Stepsfeesten 2013, waar Bloemen Blavier ook een uitgesproken partner van was, hebben een aantal mensen uit Gingelom de koppen bij elkaar gestoken en daaruit is Haspengouw Swingt geboren.

Ze willen van deze eerste ‘Haspengouw Swingt’-editie een onvergetelijke 3-daagse van maken. Daarom slaan ze op 19,20 en 21 september weer een grote tent op op het marktplein van Montenaken en hebben een prachtige affiche voorzien.

Wat weten we al : Op vrijdag 19 september is er eerst de seniorennamiddag met optreden van Rohnny & Sigrid en in de avond is er eerst het optreden van A3beton uit Gingelom en daarna een Biggest Hits Party met DJ Bart-Jan Depraetere.

De agenda van zaterdag 20 september en zondag 21 september is veelbelovend maar zal pas in maart bekend gemaakt worden. Hou dus de site Haspengouw Swingt zeker in de gaten

Bloemen Blavier wil als lokale onderneming niet enkel zo een evenement sponsoren, wij zien dit ook als een ideale gelegenheid om vele van onze klanten een weekend van vertier te bieden in het anders zo kalme Gingelom. Soms mag de rust van ons aller Gingelom zeker en vast eens onderbroken worden door een streepje muziek en plezier, en dit evenement leek ons ideaal om onze schouders onder te zetten.

Naast de normale financiële sponsoring zal Bloemen Blavier ook instaan voor alle aspecten van bloemen en planten tijdens dit weekend zodat alle bezoekers in een fris en bloemrijk kader kunnen genieten tijdens dit weekend. En wij rekenen erop dat dit de volgende jaren alleen nog maar beter en grootser kan worden met de hulp van ons allemaal !!!!

 

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest