Het team van bloemen Blavier is zeer vereerd dat ze voor de tweede keer de titel van ‘klantvriendelijkste handelaar Gingelom’ heeft binnen gehaald. Na de verrassing vorig jaar om dit voor 2015 te winne, hebben we ook de titel binnen gehaald voor 2016. In totaal hebben meer dan 200 klanten op bloemen Blavier gestemd zodat we met een score van 9,51 dit jaar ook de titel binnen gehaald hebben.

Op de prijsuitreiking op maandag 20 februari in Sint-Truiden hebben we weer vol trots de trofee in handen mogen nemen, samen met een waardebon van 500euro reclame op handelsgids. Nadien kregen we ook de volledige lijst van opmerkingen waar we mee aan de slag gaan om nog beter te doen voor 2017.

Steven en alle medewerkers van bloemen Blavier willen iedereen dan ook hartelijk danken voor deze titel en dit geeft ons zeker moed om verder te gaan …. bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

PS: wil je ook onze foto zien van de klantvriendelijkste Handelaar Gingelom van 2015, dan klik je hier even door !

[FAGP id=27774]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest