Dinsdag 16 februari werd Steven Blavier van bloemen Blavier verkozen tot vriendelijkste handelaar 2015 van de gemeente Gingelom.

Tijdens een officiële plechtigheid, georganiseerd door Handelsgids.be werd bloemen Blavier met een score van 9,64 op 10 onderscheiden voor alle inspanningen die ze dagelijks opnieuw leveren rond klantvriendelijkheid. Uit de handen van schepen Rita Thierie en de verantwoordelijken van de organisatie mocht Steven een waardebon, officieel diploma en trofee ontvangen die met veel trots in de winkel zullen staan.

Deze erkenning is een mooi teken dat de vele klanten van bloemen Blavier de dagelijkse inspanningen van Steven en zijn team enorm kunnen apprecieren … klanten worden steeds met een glimlach verder geholpen, een vriendelijk gesprek tot en met het helpen inladen in de auto, niets is teveel om de klanten verder te helpen.

Steven, verkozen tot vriendelijkste handelaar van Gingelom, kreeg eerder deze week officieel de prijzen overhandigd door Mevr Rita Thierie, schepen van de gemeente Gingelom en daarnaast ook door de verantwoordelijke van handelsgids.be .. En daar hoorde natuurlijk ook een ‘officiële foto’ bij …

PS: met zijn score van 9,64 was Steven niet alleen de 1e in Gingelom, maar ook 3e voor gans Limburg ….. om dubbel trots op te zijn ..

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest