bloemen Blavier bekroond als vriendelijkste handelaar 2017 van Gingelom

28 februari 2018 – Vandaag werd het team van bloemen Blavier in de bloemetjes gezet tijdens de prijsuitreiking van de ‘Vriendelijkste Handelaar’ in Herk-de-Stad. Meester-florist Steven Blavier en florist Iry Humblet werden voor de 3de keer gehuldigd als vriendelijkste handelaar van Gingelom. Na de edities van 2015 en 2016 is dit de derde keer dat de klanten van bloemen Blavier deze handelszaak in de bloemen zetten.

Op deze feestelijke avond, die gepresenteerd werd door comedian William Bouva, werden de verschillende laureaten van Gingelom op het podium geroepen: Erka/Drank Shop, de Press-Shop Gingelom en bloemen Blavier. Na een ludieke introductie met oa onze burgemeester Patrick Lismont werden uiteindelijk de prijzen verdeeld en mag de trofee ook dit jaar naar Borlo verhuizen.

Steven, Iry en de rest van het team zijn hun klanten zeer dankbaar dat zij wederom een hoge score op klantvriendelijkheid (9,56/10) hebben mogen krijgen…. bloemen Blavier zet zich elke dag in om voor elk van zijn klanten het beste naar boven te halen qua creativiteit, budgetvriendelijkheid EN klantvriendelijkheid en zijn dan ook trots om door jullie hier weer voor beloond te worden ….. trouw aan onze slogan: bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Meester-florist Steven Blavier en het team van bloemen Blavier verkozen tot vriendelijkste handelaar 2017 van Gingelom

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

2 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest