Bloemen Blavier voor vierde keer verkozen tot vriendelijkste handelaar van Gingelom

Tijdens een grandioze avond in CC de Eggert in Scherpenheuvel met meer dan 500 aanwezigen mocht meesterflorist Steven Blavier namens bloemen Blavier uit handen van Miss België 2019 de trofee van klantvriendelijkste handelaar van Gingelom 2018 ontvangen. Deze jaarlijkse wedstrijd wordt in gans Vlaanderen georganiseerd door Handelsgids en staat bij heel veel KMO’s ondertussen hoog aangeschreven, dat viel ons op als we naar de genomineerden keken en luisterden die ook aanwezig waren. Door elke dag de lat hoog te leggen op vlak van kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid werden we voor de 4de opeenvolgende keer verkozen tussen alle deelnemende handelaars van Gingelom.

Deze prijs is voor het ganse team een blijk van het bevestiging voor het werk dat we dag in, dag uit voor al onze klanten mogen doen. En het feit dat we er voor de vierde keer in geslaagd zijn deze trofee binnen te halen doet ons echt heel veel deugd. Het is niet evident om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven in goede en soms minder goede dagen, maar deze overwinning is hartverwarmend en geeft ons moed voor de volgende jaren.

We willen dan ook uitdrukkelijk iedereen bij deze bedanken die hier zijn of haar steentje heeft bijgedragen het voorbije jaar en we kijken hoopvol uit naar de volgende prijsuitreiking, om dan misschien een 5de keer de laureaat voor Gingelom te mogen zijn?

En nadat we door jullie ‘figuurlijk’ in de bloemen werden gezet, is het aan ons om jullie ‘effectief’ in de bloemen te zetten: we hebben een heerlijk lenteboeket samengesteld dat we met 4euro korting aanbieden in de winkel. Kom dus samen met ons even genieten van de award en de uitleg, en daarna extra lang van het lenteboeket. Zoals altijd staan onze deuren elke dag voor jullie open, dus spring gerust even binnen in de Thewitstraat 18A. Maar opgelet: OP = OP.

Bloemen Blavier, bloemen zoals jij het ganse jaar geniet.

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Bloemen Blavier voor vierde keer verkozen tot vriendelijkste handelaar van Gingelom

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

9 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest