De Stroopfabriek (Borgloon) in de bloemen

Bloemen Blavier en de KUFB zetten de Stroopfabriek in Borgloon in de bloemen voor Kerst

Afgelopen weekend zette de Limburgse afdeling van de vakorganisatie van Belgische floristen KUFB de Stroopfabriek in Borgloon in de bloemen met hun jaarlijks evenement ‘Limburg feest met bloemen’. Enkele ruimtes werden door Limburgse floristen aangekleed zodat men een steekproef kreeg van hun expertise en vakkennis.

Steven Blavier, meester-florist en eigenaar van Bloemen Blavier in Gingelom geeft meer uitleg over hun deelname aan dit evenement: ‘Toen we de uitnodiging kregen om mee te doen in de Stroopfabriek hebben we niet lang moeten nadenken. Je krijgt niet elke dag de kans om je kennis, fantasie en ervaring in zo een omgeving los te laten en rond het thema van Haspengouwse fruit te werken. Deze niet-alledaagse omgeving deed de vingers van het hele team kriebelen om er direct in te vliegen.” Over de keuze van de ruimte heeft Steven het volgende te zeggen: “ We hebben voor de ruimte met de distilleerbuizen gekozen omdat de hoge ruimte er zich perfect toe leende om groots uit te pakken en daarmee konden we een echt visitekaartje van onze winkel afleveren.”

De dagen voor het evenement werkte Steven samen met zijn team aan de uitwerking van zijn ideeën: “we kozen ervoor om een feesttafel voor te stellen die helemaal in de sfeer van het eindejaar was, compleet met kaarsen, gedekte tafel, kandelaars en gevulde champagne emmer. De bloemstukken, kandelaars en tafelstukken bestonden voornamelijk uit anthuriums, orchideeën, witte rozen en anjers en aangepast groen zoals asparagus. Op die manier konden we de bezoekers al warm maken voor de eindejaarsfeesten en hun tonen op welke manier bloemen een verschil kunnen maken op een feesttafel. En dat dan in het verrassende decor van oude koperen ketels en buizen, voor de gelegenheid versiert met onze speciale witte kerstbomen, die we als extra ondersteboven tussen de ketels hadden opgehangen.”

De reacties van de bezoekers waren dan ook zeer lovend. Vooral de enorme champagne-emmer met flessen champagne met bijhorende glazen, roze cymbidiums en anthuriums lieten vele bezoekers al verlangen naar de decembermaand en de tijd van versieringen, pakjes en gezelligheid … En laat dat nu net de bedoeling zijn van Steven en zijn team toen ze er aan begonnen…. Opdracht volbracht !

There are no photos with those IDs or post 2802 does not have any attached images!
[FAGP id=29393]

Neem contact met ons op via dit contactformulier

9 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest