Wanted-personeel-640x300

Bloemen Blavier is een unieke bloemenwinkel in Gingelom (Limburg): naast een grote bloemenwinkel hebben zij ook een eigen plantenkwekerij waardoor ze hun klanten het hele jaar in de bloemen kunnen zetten. Onder leiding van 2 meester-floristen werkt het team 7dagen op 7 met kwalitatieve bloemen volgens budget en smaak van hun klanten.

Om hun verdere groei te ondersteunen zijn zij nu op zoek naar een nieuwe medewerker om achter de schermen mee te helpen bij volgende taken:

  • boeketten en bloemstukken maken die in de winkel verkocht worden. Je mag je eigen stijl en smaak gebruiken om onze klanten te verrassen en hen in de bloemen te zetten. Je wordt ingezet in de drukke periodes van het jaar (oa Valentijn, Pasen, Moederdag, Allerheiligen, Kerst en Nieuwjaar) om onze grote keuze aan bloemen in de winkel te garanderen. Op die momenten is iedereen al volop bezig om onze klanten te helpen, maar moeten er bloemstukken zijn om effectief te verkopen
  • Je helpt mee om de bestellingen gereed te maken (vb secretaressedag) zodat we 7dagen op 7 onze klanten blij kunnen maken met jouw boeket of bloemstuk
  • Een groeiend aantal bedrijven is klant bij ons. Zij krijgen regelmatig een bloemstuk of boeket om hun kantoren of vergaderzalen op te fleuren. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig om al die bestellingen af te werken.

Je hebt een functie achter de schermen, we verwachten niet van je dat je in de winkel zelf moet verkopen. Op die manier kan je je helemaal focussen op het maken van boeketten en bloemstukken. Verder ben je flexibel en creatief en weet je wat “werken in een bloemenwinkel” inhoudt.

Met je groene vingers heb je al wat ervaring in het maken van boeketten en bloemstukken of je bent een schoolverlater in de richting florist (ook volwassenonderwijs). Bijscholing is intern altijd mogelijk. Je hebt eventueel al een andere job maar je wil/kan je vrijmaken om ons te helpen op deze drukke momenten. Hou er rekening mee dat je zeer regelmatig op zaterdag moet werken. Zondag enkel op feestdagen.

Bloemen Blavier is een jong familiebedrijf, waar kwaliteit hand in hand gaat met budget vriendelijk waar we onze medewerkers nog echt waarderen.. We willen als bloemen-professionals steeds oog hebben voor onze klanten en onze producten.waardoor ons bedrijf elke dag opnieuw het beste voor zijn klanten doet.

We verzamelen nu gegevens van geïnteresseerden en zullen dan een selectieronde doen. Stuur een mail naar kurt@bloemenblavier.be

Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Bus 42 (Landen – Sint-Truiden) stopt op 20 meter van de winkel

 

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest