bloemen Blavier zoekt een nieuwe locatie in Gingelom

Verhuisplannen in 2019

Na 8 jaren in de Thewitstraat zet bloemen Blavier een nieuwe stap in zijn geschiedenis. We verlaten de huidige locatie en gaan op zoek naar een nieuw plekje in Gingelom om de volgende jaren iedereen in de bloemen te zetten.

In 2010 konden we onze droom waar maken met een bloemenwinkel en gingen we de uitdaging aan om ook de kweek van bloemen in de serres over te nemen. Echter, na enkele jaren maakten we de keuze om daar mee te stoppen en ons 100% te focussen op de bloemenwinkel.

Zo komt het dat onze serres al enige tijd leeg staan en het tijd werd om na te denken wat we hier mee gingen doen. En onlangs hebben we dan de knoop doorgehakt: we bieden de serres en de 2 huizen, samen met enkele buren die ook mee verkopen, aan als een project om te laten ontwikkelen door een promotor.

En dat zorgt er dus voor dat we op zoek gaan naar een nieuwe locatie in Gingelom. En wie beter dan onze klanten en mede-inwoners van Gingelom kunnen ons helpen aan deze nieuwe locatie.

Waar zijn we naar op zoek:

  • een locatie in Gingelom (of één van de deelgemeenten)
  • Op een aantrekkelijke commerciele en (goed) bereikbare plek
  • een gebouw waar we een bloemenwinkel in kunnen onderbrengen: een handelszaak, kantoorruimte, deel van een boerderij, woning, ….
  • Of heb je een heel ander idee waar bloemen Blavier de volgende jaren kan komen? Verras ons

Natuurlijk zetten we de gouden tip letterlijk en figuurlijk in de bloemen. Aarzel dus niet om ons te contacteren via telefoon op 011/88.21.80, via mail op Steven@bloemenblavier.be of spring even binnen in de winkel

Ondertussen blijft onze winkel natuurlijk gewoon open zodat we elke dag opnieuw Gingelom en omgeving in de bloemen kunnen zetten.

Met fleurige groeten,
Steven

 

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

heb jij de gouden tip voor een nieuwe locatie in Gingelom voor bloemen Blavier?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

8 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest