Hehe, daar is de lente in al zijn bloemenpracht …. De overweldigende keuze uit bloemen in alle kleuren en geuren … Daar moeten we iets mee doen in de maand juni …. Na de iets ‘technischere’ workshops van de voorbije maanden gaan we deze maand voor bloemen, bloemen, bloemen ….. Heel gemakkelijk: je brengt een eigen pot mee (rond, lang, vierkant, hoog, laag … je mag zelf kiezen) en wij zorgen voor de bloemen …. Je kiest dus voor het volledige bedrag aan bloemen om tot je eigen bloemencreatie te komen …..

We organiseren in de maand juni weer 6 workshops. let op: er is maar 1 donderdag bij, dus snel inschrijven voor die dag is aangewezen…. Hier zijn de data :

JUNI 2017
Maandag 12/06
Dinsdag 13/06
Woensdag 14/06
Maandag 19/06
Dinsdag 20/06
Donderdag 22/06

we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT
Betaling op de avond zelf

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

14 + 3 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest