Ken je de boeboeks? Deze creatie van Marc de Bel zijn vanaf vandaag op bezoek bij bloemen Blavier, meester-florist voor Gingelom en omgeving.
De boeboekskeutels Piepel en Soeza nemen kinderen mee op verkenning door hun tuin. Ze helpen de plantjes in de moestuin water geven, leren op welke bloemen vlinders en bijen dol zijn en hoe ze slakken kunnen afschrikken.Samen planten ze bloemen, duiken ze de vijver in en leren ze planten kennen.

Kinderen kunnen deze lente mee op pad met de Boeboeks. Hoe kunnen ze dit doen bij bloemen Blavier? Heel simpel in deze stappen:

  • Koop bij bloemen Blavier het prentenboek ‘Tuinplezier met de boeboeks’ voor de voordeelprijs van 2,50euro
  • voor elke aankoop van 10euro krijg je een zakje met 5 stickers van het boek
  • verzamel de 42 prenten van de boeboeks en plak ze in het stickerboek
  • Ontdek samen met de Boeboeks wat er allemaal gebeurt in de tuin …..

bloemen Blavier is er voor alle leeftijden, dus ook voor de jongsten… Niet alleen organiseren we reeds meer dan 2 jaren kinderworkshops, maar ook initiatieven als deze boeboeks ondersteunen we met plezier om iedereen te laten genieten van bloemen en planten. bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest