Einde september, en bij Bloemen Blavier is het alle hens aan dek voor Allerheiligen. Eén van de troeven zijn onze connies van eigen kweek. Dit jaar zijn we in zee gegaan met een tweede leverancier, hebben we onze teeltwijze licht bijgesteld en hebben we nauwgezet het weer en de teeltomstandigheden in de gaten gehouden. het mooie weer heeft ons natuurlijk ook geholpen. Deze middag hebben we enkele foto’s genomen in de serre, en we zien al volop de eerste gele koppen verschijnen.

Deze week is onze teeltexpert nog eens langs geweest, en samen met hem hebben we kunnen vaststellen dat de teelt optimaal verloopt op dit moment. We kruisen de vingers en hopen dan ook op een schitterend resultaat dit jaar. Dat zal er voor zorgen dat de ‘bollen’ in onze eigen stukken dit jaar enorm groot gaan zijn ….

Als er nog collega-floristen zijn die een aantal connies van ons willen bestellen, dan mogen ze dit altijd telefonisch doen op 011/882180. Maar wees snel, want een groot gedeelte van de teelt is al gereserveerd en OP = OP.

Ondertussen zijn we ook al aan de grafstukken bezig voor Allerheiligen en de Opendeurdagen die doorgaan op zaterdag 18/10 en zondag 19/10, maar daarover later meer….

[flickr_set id=”72157648069211266″]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest