bloemen Blavier is elke dag in December open

u kan elke dag op ons rekenen, ook tijdens de feestdagen

Stilaan tikt de klok naar 2017. December is aangebroken, de tijd van sfeer en gezelligheid …. En dan moet je natuurlijk bij bloemen Blavier zijn …. In het begin van deze maand gaat iedereen zijn kerstboom zetten, en dan kom je natuurlijk je Nordmann bij ons halen (of laat hem gratis thuis leveren). En daarna ga je net als onze andere workshoppers aan de slag om een geslaagde kerstcreatie in elkaar te steken, die ongetwijfeld een ereplaats op de tafel krijgt.

En dan komt Kerst eraan … tijd voor de kerstrozen, de kerststukken en bloemencadeaus. Wij zijn elke dag paraat om je daarin te helpen en zijn dan ook elke dag open …. Onze normale openingsuren zijn van toepassing maar we willen onze openingsuren bij de feestdagen nog even duidelijk maken:

  • vrijdag 23/12: 09u00 – 18u00
  • zaterdag 24/12: 09u00 – 17u00
  • zondag 25/12: 09u00 – 13u00
  • vrijdag 30/12: 09u00 – 18u00
  • zaterdag 31/12: 09u00 – 17u00
  • zondag 01/01: 09u00 – 13u00

Tot weldra in onze winkel, of na je bestelling bij je thuis …. ook in december staan wij paraat want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest