DYI - zelf aan de slag - Aloë Vera

Elke maand een knutseltip om zelf aan de slag te gaan met groen !

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Over deze kamerplant kan u hier alle info terugvinden, in samenwerking met vlam.be en mooiwatbloemendoen.nl

Deze kamerplant kan u vinden in het assortiment kamerplanten bij bloemen Blavier ...
bloemen Blavier, planten zoals jij bent !

zelf aan de slag: DIY: De stille schoonheid van Aloë vera

Combineer rust en aandacht voor elk detail

Met Aloë vera haal je een stukje oertijd in huis dat eeuwenoud botanisch doorzettingsvermogen uitstraalt. En dat matcht het mooist met een pot waarin die sfeer terug komt. Met de natuur als inspiratiebron breng je plant, pot én jezelf in harmonie tijdens een uurtje mindful knutselen.

Dit heb je nodig:

  • 2 Aloë vera
  • Pot en schotel van grijs terracotta
  • Blauwgroene meubelwas
  • Zwarte verf + kwastje
  • Mooie blaadjes
  • 2 plankjes

Zo maak je het:

Stap 1

Leg de pot klem tussen de plankjes, bestrijk de pot aan de buitenkant met de was. Deze trekt in de terracotta, die dan weer droog aanvoelt. Wil je een andere kleur, koop dan een neutrale basismeubelwas en werk met wat druppels kleurstof.

Stap 2

Verf de bladeren zwart.

Stap 3

Druk het blad met de natte verfkant als een stempel op de pot, haal het blad eraf en laat het drogen. Plant daarna de Aloë vera in de pot.

bloemen Blavier, kamerplanten zoals jij bent !

Steven zet je elke dag in het groen, niet alleen met bloemen maar ook met (kamer)planten .... In onze winkel kan je steeds een mooi assortiment kamerplanten vinden en op bestelling zijn alle planten mogelijk om te genieten ....

Wij hebben voor als specialist een overzicht samengesteld van de meest voorkomende kamerplanten via ons kamerplanten Alfabet waar u via deze link naar door kan klikken .... Alvast veel plezier !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 3 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest