DYI - zelf aan de slag - Olifantsoor

Elke maand een knutseltip om zelf aan de slag te gaan met groen !

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Over deze kamerplant kan u hier alle info terugvinden, in samenwerking met vlam.be en mooiwatbloemendoen.nl

Deze kamerplant kan u vinden in het assortiment kamerplanten bij bloemen Blavier ...
bloemen Blavier, planten zoals jij bent !

DIY: Bodybalance met Alocasia

Spannende bladstructuren vragen om een zachte pot

Om de lichte, transparante lijnen van Alocasia een interessant tegenwicht te geven, zorg je voor een stevige, wat zwaardere basis als body. Door die met zacht vilt te omwikkelen, ontstaat precies het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke vormen dat nu zo actueel is. Kwestie van even inpakken en neerzetten, voor een heel nieuwe en warme look.

Dit heb je nodig

  • Een mooie, middelgrote Alocasia
  • Een bloempot of schaal met rechte wanden
  • Diverse kleuren vilt
  • Snijmat, liniaal, krijtje, stanleymes
  • Spelden
  • Touw

 

Stap 1

Snij van drie kleuren vilt een baan die iets breder is dan de pot.

Stap 2

Leg de banen verspringend over elkaar heen zodat alle delen zichtbaar zijn.

Stap 3

Vouw het vilt om de pot en bindt het vast met een touwtje.

DIY - Kamerplanten
Zelf aan de slag met groen

Alocasia
Aloevera

bloemen Blavier, kamerplanten zoals jij bent !

Steven zet je elke dag in het groen, niet alleen met bloemen maar ook met (kamer)planten .... In onze winkel kan je steeds een mooi assortiment kamerplanten vinden en op bestelling zijn alle planten mogelijk om te genieten ....

Wij hebben voor als specialist een overzicht samengesteld van de meest voorkomende kamerplanten via ons kamerplanten Alfabet waar u via deze link naar door kan klikken .... Alvast veel plezier !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

15 + 5 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest