Steven Blavier Florist 2012

het afstudeerproject van Florist Steven Blavier (2012)

Steven Blavier meester Florist 2013

Officieel de titel Meester-florist na de examens en eindwerk

Juni, examentijd …. terwijl iedereen volop aan het stressen is, maken wij even tijd voor enkele herinneringen ….. In 2012 en 2013 was het hier ten huize Blavier ook volop stressen … Er stonden immers examens florist en meester-florist voor de deur …. inderdaad, om officieel de titel van meester-florist te mogen dragen moet je niet alleen de officiële lessenreeks volgen, maar volgt er ook een afstudeerproject dat door enkele vakspecialisten wordt beoordeeld …. met de nodige stress erbij …..

[FAGP id=28591]

EXAMEN FLORIST – JUNI 2012

Als afstudeerproject voor de lessenreeks FLORIST kreeg Steven de opdracht om een aantal florale creaties in zwart&wit te creëren. Zo werden een bloemstuk, grafstuk, bruidsboeket samen met een plantencompositie, corsage in elkaar gestoken en in een beeldige setting tentoon gesteld ….

[FAGP id=28595]

EXAMEN MEESTER-FLORIST JUNI 2013

In juni van 2013 was het dan tijd om af te studeren als meester-florist. Na een zwaar theoretisch traject van een jaar werd Steven samen met zijn collega-studenten uitgedaagd om de kerk van Binkom (in de buurt van Leuven) in te kleden. Steven kreeg de opdracht om het portaal op te fleuren, en daarnaast nog een aantal composities te maken met oa groenten …. Natuurlijk om te slagen met glans, en nu terecht de titel van meester-florist te kunnen dragen …..

Neem contact met ons op via dit contactformulier

8 + 1 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest