We zwaaien 2017 fleurig uit met Kerstmis en Oudjaar - Nieuwjaar

Ongelooflijk maar waar, we zijn alweer in december aanbeland …. Is voor jullie de tijd ook zo fel vooruit gevlogen dit jaar? 2017 was weer een bewogen jaar, met veel ups maar ook een paar downs …. het leven zoals het is …

En nu staan we weer paraat om er een goei lap op te geven … En hoe kan je dat beter doen dan met bloemen van bloemen Blavier …. Vooreerst kom je natuurlijk je Nordmann kerstboom bij ons halen (beschikbaar vanaf 01/12) om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen (maar opgelet dat je de Sint niet tegen je krijgt als je de boom te snel zet).

De ganse maand zorgen voor de nodige aangepaste bloemstukken en boeketten volgens jouw smaak en budget. Ga je voor klassiek rood of durf je ook al eens met kleuren te spelen? We luisteren naar je vraag en ontwerpen dan een uniek bloemstuk dat zeker in je smaak zal vallen.

We staan elke dag van de maand voor je gereed, maar hebben enkele aangepaste openingsuren op het einde van het jaar … Daarom bij deze alvast een overzicht van onze uren

  • ZA 23/12 09u – 18u (gewone openingsuren)
  • ZO 24/12 09u – 16u (gewone openingsuren)
  • MA 25/12 09u – 13u (speciaal lang open op Kerstavond)
  • ZA 30/12 09u – 18u (gewone openingsuren)
  • ZO 31/12 09u – 16u (speciaal langer open op Ouderjaarsavond)
  • MA 01/01 09u – 13u (aangepast naar de voormiddag)

We wensen ieder van jullie alvast een vrolijk Kerstmis, een spetterend eindejaar 2017 en alvast al onze beste wensen voor een voorspoedig en fleurig 2018 …. bloemen Blavier, bloemen zoals je feest !

Vier je Kerstmis en Oudjaar met de bloemen van bloemen Blavier?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 2 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest