zaterdag 03/12/2016 was voor het team van bloemen Blavier weer een nieuwe mijlpaal …. eentje waar we hard voor gewerkt hebben maar ook van genoten hebben …..

Reeds enige tijd werken we samen met de traiteursgroep Goosse uit Luik, die stilaan één van de grotere traiteurs in Blegië aan het worden is. Naast een aantal eigen feestzalen zijn ze ook verantwoordelijk voor de VIP’s op het autosalon, de F1 Franchorchamps etc …. Nadat ze in Wallonië hun werkgebied uitgebreid hadden, zijn ze nu de eerste stappen naar Vlaanderen aan het zetten …. En als eerste staphebben ze in het voorjaar De Beekhoeve in Neerlanden, deelgemeente van Landen, gekocht en maakt dit nu deel uit van het aanbod van Traiteursgroep Goosse …..

Deze zomer mochten we reeds de buitenbeplanting van het hele complex doen en daarnaast reeds enkele feesten tot de tevredenheid van Agron Billa, de eigenaar en zijn team. Daarom dat we een tijdje geleden gevraagd zijn om hun geprefereerde florist voor de Beekhoeve te worden …. daar moesten we niet lang over nadenken en hebben onze creativiteit en flexibliteit toegezegd voor De Beekhoeve.

Als opener van de Beekhoeve ‘nieuwe stijl’ vond op zaterdag 03/12 de eerste Goosse Emotions plaats in De Beekhoeve. Dit is een maandelijks exclusief event waar je wereld van Agron en Goosse kan leren kennen in de aanloop van je eigen feest, of gewoon een avond kan komen genieten van heerlijk eten en drinken. En dat is altijd ruim op voorhand uitverkocht door zijn populariteit…. Je kon dus een heel divers publiek aan tafel zien zitten: zo was er onder andere een Waalse minister present, alsook een delegatie van het gemeentebestuur van Landen naast een heleboel geinteresseerden voor een feest in de Beekhoeve …

Ideaal dus om te tonen wat het team van bloemen Blavier kan doen: we hebben een mooie combinatie van onze kandelaars gemaakt, samen met een aantal tafelstukken voor zowel de eettafels als aperitieftafels. Verder kleedden we de piano en entree aan, alsook in de rest van het complex. We hebben in roze tinten gewerkt met zowel rozen, anthuriums en orchideeen …

zoals u zelf kan zien in onderstaande fotocollage was het een prachtig zicht met de kaarsen aan en hebben we veel goede commentaar gekregen … met natuurlijk ook een heleboel vragen voor informatie en advies voor toekomstige feesten …. En daarnaast hebben we heerlijk gegeten met de truffellollies, de hinde als hoofdgerecht en oa pistachecrumble als dessert …

Traiteur Goosse en bloemen Blavier in de Beekhoeve …. Twee vakmannen voor uw feest …. want bloemen Blavier, dat zijn bloemen zoals jij feest !

[FAGP id=27398]

Natuurlijk wil u na het zien van deze prachtige creaties ook genieten van de bloemen van bloemen Blavier voor uw feest.
Aarzel dan niet om met onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op te nemen. We contacteren u dan zo snel mogelijk om af te spreken.

ook (trouw)plannen? Contacteer ons om je in de bloemen te zetten

14 + 4 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest