Kies uit 16 ondergronden voor uw grafwerk van Allerheiligen

een grote keuze uit grafwerk begint met een grote keuze uit ondergronden… Dus wat als je uit grafwerk kon kiezen met maar liefst 16 verschillende ondergronden? Keuze genoeg ?

Dit jaar gaan Steven en Iry verder op de ingeslagen weg en hebben we in het assortiment van 30 grafstukken niet alleen gewerkt met steekschuim op schotels, maar hebben we met kurk, hout, steen en aanverwante materialen gewerkt. Dit geeft telkens een heel andere look aan het grafwerk. En als je dat dan kan combineren met de kleuren van bloemen volgens jouw smaak, dan weet je dat de kans groot is dat je bij bloemen Blavier ook het grafstuk naar jouw smaak en budget kan vinden …..

En als je tussen die 30 voorbeeldstukken toch niet je smaak kan vinden, dan staat ons team gereed om te luisteren naar je wensen en ontwerpen we een uniek grafstuk. Op die manier heeft iedereen uiteindelijk een stuk naar zijn wens …. immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij herdenkt !

Kan jij onze 16 ondergronden allemaal herkennen?

de grootste keuze in grafwerk voor Allerheiligen begint al met de keuze uit 16 ondergronden

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

11 + 11 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest