lekker smullen met de cupcakes van BELLA VALLIS

Om onze klanten extra in de watten te leggen tijdens onze opendeurweekends voor Allerheiligen hebben we voor overheerlijke cupcakes gezorgd in 6 heerlijke smaken. Deze cupcakes werden door Evelien van Bella Vallis speciaal voor ons ontworpen en konden reeds op veel goedkeurende feedback rekenen. We hebben dan ook voor ons 2de opendeurweekend een heleboel cupcakes voorzien, samen met een heerlijke tas koffie ….

Voor het weekend van de klant dit jaar hebben we ook voor de nodige cupcakes gezorgd. Evelien van bella Vallis ontwierp onze eigen cupcakes op met ons logo. Niet te verwonderen dat we na een goede dag al helemaal uitverkocht waren, want ze waren overheerlijk …..

Meer info over Evelien kan je vinden op haar website van Bella Vallis… Zeker de moeite waard !

Heerlijk genieten bij bloemen Blavier met de cupcakes van BELLA VALLIS

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

12 + 5 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest