https:// maakt surfen op deze site veilig

Http of HttpS … een wereld van verschil op Internet ….. Omdat u op ons wil vertrouwen …. Dus sinds kort kan u surfen naar https://www.bloemenblavier.be en daar zijn we trots op !

Waarom is dat zo belangrijk om een ‘S’ te hebben? Wel, de laatste tijd hoor je heel de tijd over gegevens die gestolen worden, websites die gehacked worden, virussen die je via websites binnen krijgt, pogingen om je geld via Internet te stelen ….

Wij willen u als klant in alle vertrouwen laten surfen op onze website en zonder problemen bloemen laten bestellen via onze nieuwe webshop. En om de laatste twijfel bij u weg te nemen dat dit niet veilig zou zijn, hebben wij onze website veilig laten maken met een officieel certificaat …. En als erkenning daarvan staat er voor de naam van onze website boven in de adresbalk nu een S als teken van veiligheid.

Het verschil tussen HTTP en HTTPS is in één woord: beveiliging. HTTP (Hypertext Transfer Protocol) is de standaard voor elke website. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) heeft “Secure” als toevoeging. Zowel HTTP als HTTPS zijn protocollen voor het afhandelen van aanvragen tussen een cliënt (browser) en server (webserver). Een client kan dan bijvoorbeeld de browser Chrome zijn. De server kan bijvoorbeeld de webserver Apache zijn.

Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Dit maakt het voor kwaadwillende partijen nagenoeg onmogelijk verstuurde gegevens te achterhalen. Als u uw website van HTTP naar HTTPS om wenst te zetten heeft u een SSL Certificaat nodig. Middels een SSL Certificaat kan het HTTPS protocol worden geactiveerd en de verbinding tussen de browser en de server beveiligd.

Dus u kan erop vertrouwen, bij bloemen Blavier surft u ook veilig …..

Neem contact met ons op via dit contactformulier

8 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest