Pasen, lente, zon .. en natuurlijk bloemen van bloemen Blavier … in de aanloop naar Pasen gaat iedereen aan de slag om zijn huis op te fleuren met onze bloemen …. En de idéale manier is om je eigen creatie te maken tijdens een van de vele workshops met de coaching van meester-florist Steven Blavier ….

Om iedereen de kans te geven om zijn eigen creatie te ontwerpen EN op tijd in te schrijven, geven we hier het overzicht wanneer en waar je kan aansluiten aan 1 van onze workshops ….

 • Woensdag 29/03 VIVA Gingelom (inschrijven bij de organisatie)
 • Maandag 03/04 KVLV Aalst (inschrijven bij de organisatie)
 • Dinsdag 04/04 workshop @ bloemen Blavier
 • Woensdag 05/04 namiddag Kinderworkshop @ bloemen Blavier
 • Woensdag 05/04 avond workshop @ bloemen Blavier
 • Donderdag 06/04 workshop @ bloemen Blavier – VOLZET
 • Vrijdag 07/04 de RIETGORS (Attenhoven) (inschrijven bij de organisatie)
 • Maandag 10/04 workshop @ bloemen Blavier – VOLZET
 • Dinsdag 11/04 FEMMA Jeuk (inschrijven bij de organisatie)
 • Woensdag 12/04 workshop @ bloemen Blavier
 • Donderdag 13/04 workshop @ bloemen Blavier – NIEUW

De workshops van bloemen Blavier staan open voor iedereen, voor de gepassioneerde doorwinterde bloemschikker als voor de beginner …. Iedereen is begonnen met 1 workshops, en als je nu weet dat elke maand meer dan 100 deelnemers zich uitleven, dan ben ook jij welkom …. Een leuke avond, een origineel bloemstuk, deskundige professionele begeleiding EN aangenaam gezelschap … daarvoor staan wij bij bloemen Blavier.

Inschrijven is aangewezen om zeker een plaats te hebben, want zoals je ziet raken de workshops volzet …. We (proberen) de groepen te beperkten zodat iedereen de nodige plaats en aandacht krijgt …. Daarom dat we ondertussen aan 6 workshops per maand zitten, om iedereen de kans te geven ECHT te bloemschikken ….
Ter info: voor de workshops bij bloemen Blavier zelf moet je niet op voorhand betalen …. nog een manier om onze klantvriendelijkheid in de kijker te zetten ….

elke maand opnieuw is het duidelijk …. bloemen Blavier, bloemen zoals jij (en vele anderen met jou) creëert !

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

3 + 3 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest