Juni, de laatste lentemaand….. wat gebeurt er op dit moment in onze serres

Vooreerst sluiten we het voorjaar bijna af. De laatste resten van de éénjarigen en geraniums staan nog te koop … We hebben door de warme winter weer een overvloed aan bloemen gehad die vlot verkocht werden…. Dat waren vooreerst onze violen die in vele bloembakken nog prachtig waren, maar die nu aan hun schoonheid verliezen. Daarom dat het nog niet te laat is om even bij Bloemen Blavier binnen te springen en je bloembakken gereed te maken voor de zomer. Als je je potten vult met onze speciale potgrond voor éénjarigen en dan onze planten erin zet, dan heb je de hele zomer nog plezier…

110-1

Voor onze klanten die liever zonder hun handen vuil te maken willen genieten van onze planten, zijn we volop bezig om hang- en staanpotten te vullen. Binnen een paar weken heb je dan een enorme keuze hier uit kleurrijke potten met volledig bloeiende bloemen in. Op die manier kan je direct je tuin of vensterbanken in zomersfeer brengen.

We denken natuurlijk ook al aan het najaar: onze lading cyclamen en connies zijn net binenngekomen en geplant. Op die manier zullen we gereed zijn om op 01 november weer de nodige bloemstukken te kunnen maken met onze alomgekende connies chrysanten. Dit jaar passen we onze teeltmethode weer verder aan zodat we verder aan onze kwaliteit kunnen sleutelen.

Nieuw dit najaar gaan onze eigen gekweekte violen en primula’s zijn. ‘Vreemd’ zal u zeggen, dat deden ze toch al? Wel, in het verleden wel, maar vanaf dit jaar gaan we ons assortiment violen aanpassen aan het najaar en gaan we in zee met een nieuwe leverancier voor de primulas. Op die manier zullen we vanaf oktober 2014 tot maart 2015 steeds beschikken over eigengekweekte primula’s. Want zeg nu zelf, enkel de kwaliteit van Bloemen Blavier garandeert uw bloemenplezier het ganse jaar door ….

primula_gemengd

Zo ziet u, terwijl u volop begint te genieten van onze bloemen in al hun pracht, denken wij alweer aan het najaar … En dat maakt het zo boeiend ….

Volgende maand weer meer vanuit de serres van Bloemen Blavier, tot dan !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest