De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Deze plant is NU TE KOOP bij Bloemen Blavier !

There are no photos with those IDs or post 2935 does not have any attached images!

Amaryllis brengt fleur en kleur in de wintermaanden

Ideaal voor de wintermoraal

In de donkere maanden van het jaar kan het geen kwaad om wat kleur in huis te halen. De Amaryllis is een ideale kandidaat: prachtige, grote, groenblijvende bladeren van wel 10 tot 60 centimeter lang, plus een of meerdere grote, helder gekleurde bloemen. De bloemen zijn verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen: rood, roze, wit, oranje, geel, groen, maar er zijn ook exemplaren met gekleurde strepen en randen. Keuze genoeg dus om je door de wintermaanden te helpen!

Natuurlijke oppepper

Het bijzondere van de Amaryllis is dat ze groeit uit een bol, net als andere leden van de Narcisfamilie. Oorspronkelijk stamt ze uit Mexico en de Caraïben, maar ze past zich zonder probleem aan aan onze huiskamers. Daar doet ze het prima in een pot met aarde, waar de bol voor een derde bovenuit steekt.

Plaats: Zet op een lichte plaats.
Water: Af en toe wat water en de Amaryllis verrast je met stralend groene bladeren én friskleurige bloemen.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest