Banner_kerstboom_kamerplant1230x344-1

Het feestmaal is verteerd en de cadeautjes zijn uitgepakt. Tijd om afscheid te nemen van de kerstboom! Velen zullen de gezelligheid van de kerstboom missen. Maar dat hoeft helemaal niet! Een kamerplant is een prima alternatief voor de lege plek en het gemis aan gezelligheid die de ‘vertrokken’ kerstboom in de huiskamer achterlaat. Daarom dat wij onze winkel na de kerst omgebouwd hebben tot een groene oase waar je volop kan kiezen uit kamerplanten van allerlei groottes en voor elk budget …

Geniet hier van het clipje van de campagne !

[youtube=http://youtu.be/sRlVD7Erx0g]

Vanaf woensdag 2 januari loopt er een wedstrijd op deFacebook-pagina van Groen van bij ons, waarbij je het inspirerende boekje ‘Ik en mijn plant’ kan winnen. Wat moet je doen? Maak zelf een variant van het liedje ‘O’ Kamerplant’ en verwerk je favoriete kamerplant erin. Post je tekstje op onze Facebook-pagina en wie weet win jij wel één van onze 20 boekjes ‘Ik en mijn plant’. De wedstrijd loopt tot 13 januari middernacht.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest