Krokusvakantie, dus iedereen volop tijd om de dingen te doen die we graag doen .. eerst een paar dagen carnaval vieren, en dan …. bloemschikken …
Zoals elke vakantie organiseert bloemen Blavier op de woensdag van een vakantie een workshop bloemschikken op kindermaat… Dus toveren we op woensdag 01 maart onze binnenkoer om naar een werkatelier waar iedereen tot 18jaar welkom is.

Stilaan tellen we af naar Pasen en de lente, en dus hebben we deze maand een k-ei-leuk idee: we gaan een bloemenei maken.
En deze maand maken we echt alles zelf: geen plastiek potje met een paar bloemetjes in … Neen, we gaan vooreerst zelf de basis maken met isomo en sneldrogende pleister. Eens dat die basis gemaakt is (en die na 15minuten drogen alweer droog is) maken we met verschillende soorten lentebloemen de ‘vulling’ van het ei. Samengevoegd wordt dit dus een ei-gen creatie waar iedereen lang van kan genieten, en die ook herbruikt kan worden nadien …..

We zorgen ook voor een drankje en een hapje, en met een leuke bende op de binnenkoer maken ze zelf hun plezier …. immers, bloemen Blavier, bloemen zoals jij creëert!

Wat kan je verwachten van een junior workshop bij bloemen Blavier?

14u00: Steven en Indy verwachten iedereen op de binnenkoer van bloemen Blavier. We hebben al alle materialen gereed gelegd, dus dan kan iedereen aan de slag.

14u01: iedereen zit (hopelijk) rustig neer en luistert naar ‘nonkel Steven’ die aan zijn uitleg begint

14u02: de chaos breekt lost …. en dat is geen probleem … iedereen werkt op zijn eigen tempo aan zijn bloemstuk, kan spelen op de binnenkoer, kan Indy vertroetelen … het is immers evengoed inspanning als ontspanning ……

15u00: de drank en versnaperingen komen boven. Meestal zorgen we voor pannenkoeken, taart of cake samen met de obligate chocomelk en frisdrank

16u45 – 17u00: de workshop loopt op zijn einde. We maken nog een groepsfoto, iedereen rekent af en kan dan naar huis vertrekken met zijn eigen bloemstuk.

 

Dit alles voor de all-in prijs van 15 euro per deelnemer. We streven naar groepen van ongeveer 15 personen. Bij genoeg interesse zullen extra workshops georganiseerd worden.

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

8 + 5 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest