Verwen mama met 1 van deze 5 cadeaus

een cadeaubon bij Marie-Antoinette, Queen of Fashion in Sint-Truiden

een ontbijt op bed + boeket bloemen

Een exclusieve fles Double You gin Diamond Edition

Een bierkoffer van de brouwerij van Wilderen

Een bloemenabonnement van 3 boeketten van 25euro

Halo beste Facebookvolgers,

zondag 12 mei is het moederdag, de ideale dag om mama in de bloemen te zetten. Terwijl wij de winkel volop aan het vullen zijn met bloemen kan je hier je 1ste kans vinden om een prachtig cadeau voor moederdag te winnen.

Dit jaar maak je met deze wedstrijd kans op 1 van de volgende 5 cadeaus waar je uit mag kiezen:

  • de exclusieve DoubleYou Gin Diamond Edition, deze Edition bestaat uit een magnumfles van 1,5 liter Double You Gin met op de bodem een diamant van een vijfde karaat. In het mooie fluwelen zakje zit het echtheidscertificaat.
  • een heerlijk ontbijt met bloemen, van bloemen Blavier en Bakkerij ’t Hoekske op te nemen wanneer je maar wil
  • een bloemenabonnement van 3 boeketten van telkens 25 euro
  • een cadeaubon van Marie-Antoinette, Queen of Fashion in Sint-Truiden
  • een bierkoffer met een assortiment bieren van de brouwerij van Wilderen

Wat moet je hier voor doen? Heel simpel: Speel hiernaast mee met onze wedstrijd. Raad het getal tussen 1 en 999.999 dat Steven op zondag 12 mei in de avonduren zal trekken. Diegene die het kortste erbij is, zal als eerste de keuze krijgen uit de prijzenkast.

PS: Je krijgt nog een 2de en 3de kans om deel te nemen: Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en we sturen je een extra kans via mail. Tenslotte krijg je bij je bezoek aan bloemen Blavier vanaf vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei nog een extra kans om deel te nemen.

Alvast veel succes!

Steven

Ideaal om op Moederdag wakker te worden: bestel bij ons een ontbijt op bed en een boeket bloemen. Geen zorgen meer om aan te schuiven bij de bakker en bloemen Blavier. Bestel en wij doen het nodige !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

8 + 9 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest