Valentijn 2019 wedstrijd

Neem deel aan onze wedstrijd en vul het wedstrijdformulier hier rechts volledig in. Alvast veel succes ! Steven

Valentijn 2019, hoogdag van de liefde …. Een dag waarop bloemen van bloemen Blavier niet mogen ontbreken …. Maar wat als wij daarnaast je geliefde met nog een cadeau kunnen verwennen? Hoe? Simpel, doe mee met onze Valentijnswedstrijd en win 1 van volgende cadeaus:

Hoe kan je winnen? Heel simpel: raad het aantal snoephartjes die je hieronder op de foto’s in deze (over)grote vaas kan vinden ….. Vul het wedstrijdformulier in en stuur je inzending door …

Wil je nog een extra kans? heel gemakkelijk: bij elke aankoop tot en met donderdag 14/02 om 19uur in onze winkel krijg je een extra deelnemingsformulier dat je in de winkel kan deponeren en meedoen. Zo heb je niet én maar alvast minstens 2 kansen om te winnen.

Op zaterdag 16/02 zullen we de verschillende winnaars bekend maken en verwittigen. Alvast veel succes want bloemen Blavier, bloemen zoals je je geliefde verwent!

Laat je geliefde op Valentijn extra genieten met een extra cadeau naast de bloemen van bloemen Blavier

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

15 + 15 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest