keuze uit 30 grafstukken voor Allerheiligen 2017

Vanaf vandaag kan u bij bloemen Blavier, uw bloemenspecialist in Gingelom, komen kiezen uit het ruime assortiment grafwerk voor Allerheiligen.

Dit jaar kan u kiezen uit 30 grafstukken in elk budget en volgens uw smaak: er is een mooie combinatie van oude vertrouwde grafstukken, met oa de bekende suzybollen, en een 15tal moderne stukken. Meester-florist Steven Blavier en zijn nieuwe collega florist Iry Humblet hebben nog meer zitten werken aan de vernieuwing van het aanbod en zijn daar zeker in geslaagd. U heeft nu keuze uit minimalistische grafstukken op verrassende ondergronden tot statige grote stukken.

Om de keuze nog groter te maken heeft u bij elk van de stukken ook nog de mogelijkheid om het kleurenpallet aan te passen: vb rode rozen ipv witte, gele gerbera ipv oranje, ….. U heeft zo helemaal de kans om een eigen stuk te laten ontwerpen op basis van de voorbeeldstukken.

Wil u bij ons komen bestellen? Dat kan vanaf nu elke dag tot en met vrijdag 27/10 tijdens de normale openingsuren. Maar speciaal voor Allerheiligen zijn we ELKE zondag ook open tot 18uur. Wij zorgen daarnaast voor een heerlijke Halloweencupcake en een tas koffie zodat u rustig in onze ruime en overdekte binnenplaats rustig kan kiezen …. immers bloemen Blavier, bloemen zoals je herdenkt.

ALLERHEILIGEN OPENDEUR 2017 in GINGELOM

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

7 + 8 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest