Daar is de lente, daar is de zon … Bijna, maar in mei zal hij er zeker zijn … de meimaand, bloemenmaand bij uitstek … We vullen de bloembakken, we geven bloemen bij alle feestdagen …. en … we maken onze eigen creaties tijdens een nieuwe reeks workshops ….

Steven heeft weer een uniek werkstuk uit zijn creatieve mouw getoverd en geperfectioneerd tot een leuke workshop … een combinatie van een handige techniek en een groot assortiment bloemen om uit te kiezen kan elke maand meer en meer workshoppers overtuigen om naar Gingelom af te zakken voor één van de workshops … En we zijn blij te zien dat ook steeds meer mannen deelnemen …..

Deze maand gaan we weer voor een combinatie van technieken en bloemen … Eerst maken we een halvemaan frame met natuurmaterialen dat we op een houten voet monteren. Daarna voorzien we prachtige vanda-orchideëen (er zal keuze zijn uit 3 kleuren) en werken we af met oa rozen ….. Zo ontwerp je een heel modern bloemstuk dat in elk interieur mooi staat en dat kan herbruikt worden ….. immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij creëert!

Omwille van Moederdag, die dit jaar laat valt op 14 mei en de voorbereidingen die daarvoor nodig zijn, gaan de workshops allemaal door in de 2e helft van mei. Het goede nieuws is dat de bloemen na moederdag ook een stuk goedkoper zijn, dus kunnen we jullie volop laten kiezen ….. u ziet het, bloemen Blavier, bloemen zoals jij creëert !

Voor mei hebben we 6 workshops hier thuis voorzien, waaronder woensdag 24/05. Dat is de dag voor het verlengde Onze Lieve HeerHemelvaart weekend, zodat iedereen kan deelnemen zonder de volgende dag vroeg op te moeten staan …..

MEI 2017
Maandag 15/05 VOLZET
Dinsdag 16/05
Woensdag 17/05
Donderdag 18/05 VOLZET
Maandag 22/05
Woensdag 24/05 EXTRA

we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT
Betaling op de avond zelf

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

11 + 10 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest