MOEDERDAG 13 MEI Gingelom – Steven Blavier en het team van bloemen Blavier zetten ook dit jaar weer hun beste beentje voor om de hoogdag van de bloemen, moederdag, weer in goede banen te leiden ….. Zoals elk jaar kan u in de winkel in Gingelom kiezen uit het ruime gamma van bloemen, boeketten, bloemstukken en cadeauartikelen om mama in de bloemetjes te zetten. We toveren onze bloementoog weer om tot boekettentoog waar je heel gemakkelijk uit kan kiezen. In een feestelijke verpakking komen deze verse bloemen optimaal tot hun recht, zodat je ze zonder problemen later die dag kan geven aan de gelukkige van de dag …

We openen de deuren reeds om 07uur voor de vroege vogels maar zorgen ook voor genoeg keuze tot 17uur, zodat je in alle rust zelf kan beslissen wanneer je tot in Borlo komt om de bloemen uit te kiezen.

Geraak je niet tot in onze winkel? Geen enkel probleem: de verschillende chauffeurs van bloemen Blavier zullen de ganse dag in de ruime regio alle bestelde boeketten leveren …. of dat nu aan huis, restaurant, feestzaal of Chaussée d’Amour is, ze kennen hun weg en leveren het gevraagde bloemenwerk op het juiste moment af … Je kan nu al je boeket of bloemstuk reserveren op www.bloemenblavier.shop of een mail sturen.

En speciaal dit jaar zet bloemen Blavier drie koppels in de bloemetjes door 3 ballonvluchten weg te schenken voor telkens 2 personen. Kijk snel op de facebookpagina van bloemen Blavier of www.bloemenblavier.be voor alle info hoe je kan meedoen …..

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Moederdag 2018 in Gingelom: bloemen Blavier zet weer zijn beste beentje voor !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

1 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest