imgres

Op algemene vraag van onze klanten gaan we vanaf dit jaar een assortiment plantaardappelen aanbieden. We hebben vandaag onze bestelling opgemaakt en hopen vanaf volgende week volgend assortiment aan te bieden:

Halfvroege soorten:

  • Bintje: Halfvroege, tamelijk bloemige aardappel met een aangename, neutrale smaak. De goedgevormde knollen hebben een lichtgele schil, lichtgeel vlees en vlakke ogen. Het Bintje is redelijk gevoelig voor stootblauw en schurft. Geschikt voor alle bereidingen maar vooral voor frieten en puree, een echte alleskunner. Goede bewaaraardappel.
  • Charlotte: Halfvroege vastkokende aardappel met gele schil en geel vruchtvlees. De langwerpige knollen zijn zeer regelmatig gevormd en hebben een fijne smaak. Geschikt voor salades, ragouts, om te stomen of te bakken.
  • Eden:  ras van het type ‘Bintje’ met een sterke plaagresistentie. Deze variëteit is uitstekend geschikt voor de biologische teelt met een minimum gebruik van bestrijdingsmiddelen. Licht bloemig kooktype.
  • Exempla: Middenvroeg vastkokend ras. Weinig vatbaar voor aardappelplaag & schurft.

Late soorten

  • Nicola: Halfvroege tot halflate vastkokende aardappel met gele gladde schil en geel vruchtvlees. De langovale knollen zijn regelmatig gevormd en hebben een volle smaak. Nicola is weinig vatbaar voor glazigheid en stootblauw. Geschikt voor vele bereidingen.
  • Désirée: Middenlate roodschillige variëteit met een hoge opbrengst. Licht bloemig kooktype. Geschikt voor alle bereidingen.

imgres-1

Zodra de plantaardappelen binnen zijn, zullen we zeker dit laten weten zodat u kan beginnen planten !!!

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest