In onze voortdurende zoektocht naar versheid tegen de scherpste prijzen kunnen wij u melden dat we vanaf deze week nog verder gaan: Vanaf deze week kopen wij minstens één keer per week onze bloemen rechtstreeks aan op de Euroveiling, dé vroegveiling voor bloemen in Brussel.

Op maandagochtend staan we in alle vroegte op om tegen 05uur in Brussel te zijn, waar iets later de bloemenveiling start. We controleren voor de veiling de kwaliteit van de bloemen om gericht tijdens de verkoop de beste bloemen en planten te kopen. En omdat we rechtstreeks op de veiling kopen, kunnen we dit doen tegen de scherpste prijzen.

Dit alles zorgt ervoor dat u die TOPkwaliteit in onze winkel terugvindt, en dat tegen de scherpste prijzen in onze buurt.
Onder de deskundige leiding van Steven worden daarmee de mooiste boeketten en bloemstukken gemaakt, allemaal uniek en ambachtelijk, zeker geen bandwerk.

“Bloemen Blavier, verrassend natuurlijk” bewijst daarmee nog eens dat ze steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om het beste qua bloemen en planten tegen de scherpste prijs aan u te geven!

Hieronder een kleine reportage over de Euroveiling

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jLzMidR6g5k]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest