bloemen Blavier opent op dinsdag later de deuren

Om al onze activiteiten nog beter op elkaar af te stemmen en tegelijkertijd ook genoeg rustpauzes in te bouwen gaan we vanaf nu op dinsdag pas om 13uur open en sluiten zoals gewoonlijk om 18uur.

Dat geeft ons de nodige tijd in de voormiddag om met een aantal voorbereidingen bezig te zijn, te zorgen voor genoeg verse bloemen en alle bestellingen voor dinsdag op te volgen.

Dit worden dan onze openingsuren:
Maandag 15u00 – 18u00
Dinsdag 13u00 – 18u00
Woensdag 09u00 – 18u00
Donderdag 09u00 – 18u00
Vrijdag 09u00 – 18u00
Zaterdag 09u00 – 18u00
Zondag 09u00 – 13u00
Feestdagen 09u00 – 13u00

We blijven natuurlijk via email en Messenger altijd beschikbaar voor bestellingen, ook op dinsdagvoormiddag …. Daarnaast is onze webshop 24/7 open voor uw bestellingen die we dan met plezier uitvoeren op het gevraagde moment ….

Kortom, bloemen Blavier, bloemen wanneer jij wenst ….

Je heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier en te laten leveren:

Openingsuren bloemen Blavier op dinsdag aangepast

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

9 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest