Stilaan komt Allerheiligen eraan … En naast het plaatsen van een grafstuk opteert men ook vaak voor een chrysant. En dan is de vraag natuurlijk waar je die kan vast krijgen?

Wel, je hoeft niet verder te zoeken … In de serres van bloemen Blavier staan op dit moment meer dan 1200 chrysanten te genieten van het najaarszonnetje, beschermd tegen de gure wind …. Elke dag krijgen ze de nodige voeding en water om te groeien, zodat ze tegen 01 november perfect in bloei staan. Natuurlijk moet de natuur ook een handje hierin helpen, maar op deze manier kunnen ze in de best mogelijke omstandigheden verder groeien….

U kan dus vanaf nu rustig komen kiezen uit 2 formaten en 5 kleuren …. uit ervaring weten we ondertussen welke kleuren en smaken u als onze klant heeft, dus hebben we weer ons gamma hier verder op afgestemd.

Wist je trouwens dat je bij ons als klant bij je bestelling ook een minichrysant cadeau krijgt? Zo kan u binnen zelf ook nog genieten van deze kleurenpracht …. kortom, u moet zeker uw chrysanten komen bestellen, natuurlijk bloemen Blavier

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest