Kamerplanten bij uw plantenspecialist

bloemen Blavier laat u de wondere wereld van de kamerplanten ontdekken

bomen, planten en struiken

Alle groen op bestelling in vertrouwen en budgetvriendelijk

Bloemen Blavier is niet alleen een uitstekende bloemenwinkel maar wij zijn ook volop bezig met planten…. ontdek op deze pagina (die in opbouw is) waar u ons voor kan inschakelen

Bloemen Blavier heeft ook een serrencomplex waar je op specifieke momenten kan kiezen uit een groot assortiment planten.  Op een oppervlakte van ongeveer 2000m2 kan je de volgende assortimenten door het jaar door krijgen:

en ook andere buitenplanten

Daarnaast kan je in onze winkel ook terecht voor een uitgebreide keuze aan kamerplanten, die we rechtstreeks in Nederland aankopen en via een speciaal transport bij ons  laten leveren.

Als enige in de regio kan u bij ons terecht voor de nodige groentenplanten in het voorjaar, waaronder tomaten, sla en aanverwante.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de Agricon potgrond

Verder kan u op aanvraag over een gigantisch assortiment buitenplanten beschikken, die we bij specifieke leveranciers gaan halen.

Ontdek hier het gamma van buitenplanten dat u via ons kan bestellen … en meer … Als uw keuze er niet tussen staat, laat dat ons dan even weten en we kijken even tussen onze leveranciers of we u verder kunnen helpen !

SPECIALS

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest